Festési technológiánk:

Az alkatrészek festését, lakkozását igény szerinti rétegben, zárt automata festőrendszerben, állandó tiszta térben végezzük.
A technológiával kültéri használtra szánt termékeknél is rendkívül ellenálló, tartós, esztétikus festést tudunk elérni. 2008 elején indítottuk el egy németországi cég által gyártott és beüzemelt, mai legújabb technikai színvonalnak megfelelő, teljesen új festőüzemünket.

A festőüzem kialakításából adódik, hogy korlátlan festékréteg vihető fel az alkatrészre a folyamatos festés megszakítása nélkül, nedves-nedves rendszerben is.

Extra igényeket is megoldunk: pl. különleges esztétikai hatás érdekében 6-8 lakkréteget kell felvinni az alkatrész felületére
(pl.: luxusautók belső díszítő elemeinél) A szóráskor nem hasznosuló festékködöt alsó, hátsó és oldalsó vízfüggönnyel fogjuk fel, és távolítjuk el a szórótérből, így biztosítva a levegő tisztaságát, az alkatrészek szennyeződés mentes felületét, tökéletes minőségét.

Levegőn száradó, valamint 60, 80, 90, 100, 110, 120°C fokon száradó festékrendszereket tudunk használni, biztosítva a tökéletes keménységű festékbevonat létrejöttét.

Alsó konvejor pályán történik az alkatrészek mozgatása a termelékenyebb folyamat megvalósítása végett.
Az egyenletes festékréteg vastagságot és az állandó színhelyességet a festék automata szórástechnikával történő felvitelével biztosítjuk.